Una prótesi dental és un element artificial destinat a restaurar l’anatomia de la cavitat bucal.

Pròtesi

Oferim diverses tècniques per a reposar les peces absents, ja sigui de forma fixa mitjançant un pont, que implica que s’hagui de rebaixar el contorn de les peces veïnes perquè es pugui soportar, o amb implants, que no modifiquen l’anatomia de les peces contigües, reposant únicament la peça o peces absents. I també pot ser de forma amovible, substituint les peces que falten amb un aparell extraïble.

Gràcies a la individualització de cada cas, tractem de satisfer les necessitats que requereix cada pacient.

Fèrules

Traumatismes, absència de molars, maloclusions greus o bruxisme nocturn poden provocar alteracions en l’articulació temporomandibular. Mitjançant la col·locació d’una fèrula de descàrrega podem millorar la simptomatologia del pacient que pateix aquestes alteracions, al mateix temps que evitem el desgast excessiu de les dents per bruxisme.

Casos especials (pacients roncadors)

Durant el son, quan la mandíbula està en posició relaxada, la llengua cau a la faringe provocant el tancament de la via respiratòria o fins i tot el seu col·lapse. Mitjançant la col·locació de la Fèrula TAP es manté la mandíbula avançada (posició normal), es deixa la via respiratòria oberta i s’evita el ronc, proporcionant així un millor descans tant al pacient com a la seva parella.