El láser té múltiples aplicacions en odontologia, a més de ser una eina que simplifica la tècnica i ofereix un postoperatori de millor qualitat.

Blanquejament amb làser

Augmenta l’eficàcia del blanquejament i disminueix el temps total en l’aplicació del tractament.. A més, la sensibilitat post tractament es veu reduïda.

Ortodòncia

En aquests casos, el làser ajuda a disminuir el dolor que apareix al canviar els arcs i les lligadures.

Cirurgia

En frenectomies, gingivectomies o allargaments de corona la tècnica del tractament es simplifica, aportant al pacient un postoperatori molt més plàcid, amb un dolor mínim i gairebé sense inflamació.

Després d’una cirurgia, com la col·locació d’implants o les extraccions, la seva aplicació incrementa la capacitat de cicatrització a més de reduir les molèsties postoperatòries.

Davant de lesions com aftes, herpes i altres tipus d’afeccions bucals, el làser és un excel·lent instrument per a eliminar el dolor i afavorir la seva curació.

També la sensibilitat dental pot ser tractada eficaçment amb l’aplicació del làser, adoptant una postura molt conservadora en ser un tractament mínimament invasiu.

A més, el làser es pot aplicar com un complement més per tractar els processos infecciosos en tractaments d’endodòncia i periodòncia.

laser odontologico
laser odontologico
laser odontologico