El problema ocasionat per l’absència de dents pot ser resolt de forma eficaç.

Un implant és un aditament de titani que substitueix l’arrel d’una dent per recuperar-ne la funció masticatoria i estètica d’una peça extreta.

Després de la col·locació de l’implant, haurem d’esperar entre 2-3 mesos per la osteointegració en l’òs i a continuació es prendràn les mides per a la confecció de la protesi.

Per què és important recuperar una peça absent?

Quan extraiem una o varies peçes, comença un seguit de fases curatives que acaben en 2- 3 mesos, donant com resultat una regeneració òssia.

A les hores, si les peçes no son substituides per una protesi, l’absència de funcionalitat de la zona farà que l’òs tendeixi a anar degenerant tant en gruix com en alçada. De la mateixa manera, les dents i queixals contigus patiràn desplaçaments i desgasts, donant lloc a possibles interferències d’oclusió i masticatories.

Implante Clinica Minerva
Implante Clinica Minerva

En la nostra consulta utilitzem els implants STRAUMANN®

Mitjançant la col·locació d’implants dentals. Amb un estudi exhaustiu i individualitzat podem planificar el tractament adequat per a cada pacient i tornar-li la funcionalitat i l’estètica per obtenir un bonic somriure.

A la nostra consulta només utilitzem implants de primera qualitat, col·locats pel nostre cirurgia maxil·lofacial, altament qualificat i amb gran experiència en aquesta especialitat.

straumann